Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Zene

Hátt tudjátok van ez az SP gyerek (mellékesen a papám szerint egy bélférges kis kö**ög)biztos vagyok benne hogy ismeritek -már ha az őseim ősei ismerik-szóval : Nagyon nagy karriert épített fel a semmiből, tehát meg becsülendő példa.A zenei stílusáról szólva ,vannak eléggé gyér számai de ezek mellett jók is(mindenkinek más és más a zenei ízlése ,stílusa).Nem egy CD-t adott már ki és közeleg a nagy koncertje is mellesleg ritka az olyan magyar celeb akinek könyve is van.

 

Flurt rengetegen fikázzák pedig igazán nagy arc . Az idősebb korosztály (25-től felfele) egyáltalán nem nézi jó szemmel hogy a mai srácok ,lányok mennyire oda vannak érte ,Üvölt a mizu mizu mizu... és közben hangosan röhögcsélnek .Pedig ekkora tömeget régen mozgatott már meg magyar zene, azt mondják ez lefog csillapodni pár hét ,hónap alatt.. Inkább nézzünk utána fluor hmm 1.nem a legrondább hapsi.:)

                                                                                                   2.Ért a zenéhez

                                                                                                   3.Ezt a stílust vágják a fiatalok

                                                                                                   4. ...tud valamit...XD

KIVÁNCSIAN VÁRJUK ÚJ VIDEO KLIPPJÉT!!!

 

Justin Bieber...Nyálas egy egyéniség ,nem bírom az ilyen fajta csillagot...Na mindegy  a lényeg a lányok odáig vannak érte.(én NEM)KIcsit hasonlóan kezdte mint sp ő is a youtube-ra rakta fel amatőr videoklippjeit, majd Usher felkarolta (magyar hasonmás MM).Őt inkább a fiúk szólják meg erre azt tudom tanácsolni hogyha nekik ilyen hangjuk lesz megvan engedve.

 

Düki mint tudjuk táncolással kezdte . A kis barátunk a csillag születik című műsorban kezdte mint bad boys tag.Innen már nem volt nehéz karriert építeni.Fura hogy szinte mindekit Sp hez kell kötnöm dehát ez van,az ő háátér táncosa ként kezdte pár társával már saját video klippje van (tedd fel a kezed).Kiváncsian várjuk a folytatást!CSAK ÍGY TOVÁBB!!!

folyt köv

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

nemmondommeg@talaldki.hu

(25felett, 2011.04.17 10:57)

hátt 25 felett vagyok eléggé 32 na szóval maradjunk a 20+egy kicsinél .
Fluornak van baj a fejével... nem azért mondom de a fiam odáig van érte ...